Sharr Travel a ajouté une photo — à Busbahnhof Zürich-Sihlquai. SUPER ZBRITJE në Fafa Premium - Shkëmbi i Kavajës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! SUPER OFERTË për Sarandë dhe Ksamil Linja e rregullt ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Tel 038/610-015; 049/610-015 149 K J’aime. 150 mijë pëlqime. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Vetëm me Sharr Travel gjeni udhëtim të sigurt, për Sarandë e Ksamil. Sharr Travel is known for its professional staff and experience in the field of tourism . 333 were here. عرض المزيد من ‏‎Sharr Travel‎‏ على فيسبوك 149 mijë pëlqime. Sharr Travel, Pristina. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. 149 tuh meeldimist. Sharr Travel with office in Pristina and Prizren , is committed to providing road transport services with modern and comfortable buses , air transport services by plane to world known companies . Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim. SUPER ZBRITJE në Hotel AS Harmonia - Durrës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel as agencies operating in the country since 10 years , offering customers traveling by bus , plane and ferry . Sharr Travel era in diretta. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. SUPER ZBRITJE në Social Camping Jalë Ofertë speciale ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Tel 038/610-015; 049/610-015 Tel 038/610-015; 049/610-015 Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Beli Travel nga viti 1992 është partneri juaj kryesor në udhëtimet për në Shqipëri, Zvicër e më gjerë. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. TOP Oferta në Fafa ONE 5* - 4 ditë / 3 netë Vende të lira për këtë vikend vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 10 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime me autobus, aeroplan dhe traget. Agjensioni ynë ka si qëllim plotësimin e dëshirave të udhëtarëve të saj, dhe në plan të parë kemi shëndetin dhe mirëqenien e klientëve. Sharr Travel me përfaqësi në Prishtinë e Prizren, është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me aeroplan të kompanive më të njohura botërore. Sharr Travel, Pristina. Sharr Travel, Pristina. LINJA E RREGULLT KOSOVË - ZVICËR NISJET E RADHËS/NISJET E DATËS: 08.08.2020 (e shtunë) 15.08.2020 (e shtunë) 22.08.2020 (e shtunë) 29.08.2020 (e shtunë) etj. Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim. Gjatë linjës së rregullt Zvicër Kosovë, nisja e datës 1 nëntor 2019, www.sharrtravel.com Sharr Travel era in diretta. Sharr Travel with office in Pristina and Prizren , is committed to providing road transport services with modern and comfortable buses , air transport services by plane to world known companies . Super Oferta në Hotel Bonita - Durrës Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Ofertë Speciale në Hotel Oasis - Sarandë Vizitoni Sarandën vetëm me Sharr Travel! Vai a. Sezioni di questa pagina. Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. SUPER PAKETA në Grand Blue Fafa 5* - Durrës Ofertë e Shtatorit ⬇️ vetëm me Sharr Travel! Udhëtimi ashtu si dashuria, shpreh një përpjekje, për ta kthyer ëndrrën në realitet. Sharr Travel lider i turizmit dhe udhëtimeve. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit. Sharr Travel, Pristina. Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Super Oferta në Grand Blue Fafa 5* - 4 ditë / 3 netë Ofertë për Gusht vetëm me Sharr Travel! Sarandë 27 gusht 2017.